PARKWONING IN NOOTDORP

PARKWONING CRAEYENBURCH 

Ontwerp en realisatie van het gehele interieur van een parkwoning in Nootdorp. Zowel boven- als onderverdieping kregen een grondige aanpak. Bestaande plattegronden zijn ingrijpend gewijzigd en aangepast aan de wensen van de bewoners.

BEGANE GROND

Op de begane grond is een op maat gemaakte keuken ontworpen in notenhout en Cesarstone. Het notenhout sluit mooi aan bij de trap en de speciaal gemaakte tafel. Een van de muren naast de trap is niet dragend en is voorzien van een smalle kast, verderop onder de trap is plaat voor een aantal zeer diepe lades. De woonkamer is verrijkt met een zeer brede open gashaard.

BOVENVERDIEPING

Op de bovenverdieping zijn twee badkamers ontworpen, een grote slaapkamer en twee logeerkamers. De wasbak en de badombouw is speciaal op maat gemaakt. De wasbak loopt naadloos over in de scheidingswand naar de inloopdouche.

Het resultaat is een prettige leefbare woning voor twee mensen. Met een prachtig kookeiland en een bijzondere badkamer.

Publicatie op Homify.

Publicatie op Obly.

Parkwoningen Craeyenburch.

Project: Complete woning
Bouwjaar & realisatie: 2005/2006
Fotografie: Sarah van Hove/Leo de Jonge