AANBOUW WERKKAMER EN KEUKEN IN BERGEN OP ZOOM

AANBOUW WOONHUIS

Ontwerp voor een plattegrond van de woonkamer met aanbouw. De bewoners hadden de wens hun woning te vergroten met een werkkamer direct grenzend aan hun woonkamer. Het resultaat is een prettige leefbare woning voor een gezin van vier mensen.

WOONKAMER

De woonkamer is gescheiden van de werkkamer door een grote kast waarin tv en geluidsinstallatie zijn opgenomen. Bijzonder detail zijn de weggewerkte geluidsboxen achter de geperforeerde deuren.

BIJZONDERE KEUKEN

Het bijzondere keukenblok strekt zich uit tot in de eetkamer met een lengte van maar liefst 6.5 meter. De keuken is voorzien van alle gemakken met een gezellig ontbijthoekje. De ontbijttafel op barhoogte is zwevend gemonteerd.

Project: Woonhuis Bergen op Zoom
Ontwerp: Aanbouw, keuken, woonkamer, werkkamer
Bouwjaar & realisatie: 2010
Fotografie: Leo de Jonge